Házhozszállítás
2017-06-19

Házhozszállítás

Szállítással kapcsolatos információk:

A leadott rendelést követően a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megrendelőnek, a rendelés azonban akkor válik véglegessé, amikor azt kollégáink is visszaigazolják.

Karácsonyi kiszállítás:
Kereskedésünk szerződéses futárszolgálat partnere a karácsonyt megelőző időszakban történő kiszállítás ütemezésére már nem vállal garanciát, így arra mi sem tudunk. Ez úton szeretnénk jelezni, hogy semmilyen garanciát nem tudunk vállalni a vidékre megrendelt csomagoknál azzal kapcsolatban, hogy azok megérkeznek még az ünnepek előtt.
A Budapesten belüli címekre kért csomagok kiszállítását, amennyiben kollégáink írásban visszaigazolják a termék elérhetőségét abban az esetben tudjuk garantálni, ha a megrendelés legkésőbb december 20-án beérkezik.
A személyes átvétel lehetősége változatlanul mind a négy szaküzletünkben működik. A decemberi hosszított nyitvatartásnak köszönhetően megrendelését, akár vasárnapokon is átveheti választott üzletünkben.

Szállítással kapcsolatos költségek (az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

A házhoz szállítás Budapesten 25.000 Ft alatti megrendelés esetén 3990 Ft, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén 990 Ft. A házhoz szállítás vidékre 30.000 Ft alatti megrendelés esetén 3990 Ft, 30.000 Ft feletti megrendelés esetén 990 Ft.

Expressz szállítás Budapest területén

Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, megrendelését munkanapokon 11-15 óra között leadja, és munkatársunknak sikerül Önt telefonon elérnie, hogy megrendelését visszaigazolja, úgy rendelését még azon a munkanapon belül kiszállítjuk. Díja a rendelt mennyiségtől függetlenül 4 990 Ft. Adott napon való expressz kiszállítást legfeljebb délután három óráig leadott rendélesre tudunk vállalni.

Utánvétel:

Ha az áruházunkban kiválasztott termék összegét a szállításkor kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után Ön visszaigazolást kap e-mailben a rendelés adataival.

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a személyes átvételt és az utánvétes fizetési módot választotta, a helyszínen nem áll módjában kártyával fizetni!

Utánvétes fizetés esetén bruttó 990ft kezelési költséget számítunk fel.

A nemrégiben életbe lépett GDPR rendelet kapcsán felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat.
Itt elolvashatod és rendelés előtt elfogadhatod. További kapcsolattartásunkhoz hozzájárulásodat kérjük.
Ha továbbra is szeretnél értesülni legjobb ajánlatainkról, kérlek itt add meg az adataidat.