Házhozszállítás
2017-06-19

Házhozszállítás

Szállítással kapcsolatos információk:

A leadott rendelés a visszaigazoló e-mail elküldésétől számít érvényesnek. Budapest területén a visszaigazoló e-mailtől számított 72 órán belül szállítjuk a megrendelt termékeket, vidéken a szállítási címtől függően ez az időtartam bővülhet, erről tájékoztató e-mailt küldünk.

Szállítással kapcsolatos költségek (az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

A házhoz szállítás Budapesten 25.000 Ft alatti megrendelés esetén 3990 Ft, 25.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. A házhoz szállítás vidékre 30.000 Ft alatti megrendelés esetén 3990 Ft, 30.000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan.

Expressz szállítás Budapest területén

Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, megrendelését munkanapokon 11-15 óra között leadja, és munkatársunknak sikerül Önt telefonon elérnie, hogy megrendelését visszaigazolja, úgy rendelését még azon a munkanapon belül kiszállítjuk. Díja a rendelt mennyiségtől függetlenül 4 990 Ft. Adott napon való expressz kiszállítást legfeljebb délután három óráig leadott rendélesre tudunk vállalni.

Utánvétel:

Ha az áruházunkban kiválasztott termék összegét a szállításkor kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után Ön visszaigazolást kap e-mailben a rendelés adataival.

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a személyes átvételt és az utánvétes fizetési módot választotta, a helyszínen nem áll módjában kártyával fizetni!

Utánvétes fizetés esetén bruttó 990ft kezelési költséget számítunk fel.