Kedvezményrendszer
2017-06-19

Kedvezményrendszer

Internetes kedvezményrendszer

Interneten való rendelése során mennyiségi megkötés nélkül kedvezményes áron -melyet a webshop ár jelöl – tudja megvásárolni valamennyi termékeinket.

Végleges árú termékek

Ha egy adott terméknél a bolti és a webshop ár megegyezik, abban az esetben további kedvezményt már nem tudunk biztosítani rá.

Bolti kedvezményrendszer:

15 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás után rögzítjük törzsvásárlói rendszerünkben, és 8% kedvezményben részesítjük minden további vásárlása alkalmával minden olyan termékünk esetében, melyek nem végleges árúak, vagy nem tartoznak egyéb elbírálás alá.

A 120 000 Ft-ot meghaladó vásárlások után 10% kedvezményben részesítjük minden vásárása alkalmával.

Az éves szinten 300 000 Ft-ot meghaladó összegben vásárló ügyfeleink egyedi kedvezményben részesülnek további vásárlásaik alkalmával.

Párlatok esetében a bolti árból – kedvezményszinttől függetlenül – bolti vásárlás esetén, minden regisztrált törzsvásárlónk 5% kedvezményben részesül. Kivéve végleges árú párlatok és pálinkák esetében, melyekre a boros kedvezményrendszer vonatkozik.

Amennyiben személyre szabott, egyedi törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezik, és szeretne a webshopunkon keresztül rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a gazdagret@radovin.hu e-mail címen.