Kedvezményrendszer
2017-06-19

Kedvezményrendszer

Internetes kedvezményrendszer

Interneten való rendelése során mennyiségi megkötés nélkül kedvezményes áron -melyet a webshop ár jelöl – tudja megvásárolni valamennyi termékeinket.

Végleges árú termékek

Ha egy adott terméknél a bolti és a webshop ár megegyezik, abban az esetben további kedvezményt már nem tudunk biztosítani rá.

Bolti kedvezményrendszer:

15 000 Ft-ot meghaladó összvásárlás után rögzítjük törzsvásárlói rendszerünkben, és 8% kedvezményben részesítjük minden további vásárlása alkalmával minden olyan termékünk esetében, melyek nem végleges árúak, vagy nem tartoznak egyéb elbírálás alá.

A 300 000 Ft-ot meghaladó vásárlások után 10% kedvezményben részesítjük minden vásárlása alkalmával.

Az éves szinten 1 000 000 Ft-ot meghaladó összegben vásárló ügyfeleink egyedi kedvezményben részesülnek további vásárlásaik alkalmával.

Párlatok esetében a bolti árból – kedvezményszinttől függetlenül – bolti vásárlás esetén, minden regisztrált törzsvásárlónk 5% kedvezményben részesül. Kivéve végleges árú termékekből. A párlatok és pálinkák esetében, a boros kedvezményrendszer vonatkozik.

Amennyiben személyre szabott, egyedi törzsvásárlói kedvezménnyel rendelkezik, és szeretne a webshopunkon keresztül rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a gazdagret@radovin.hu e-mail címen.

Kérdés esetén kérem írjon nekünk a grand@radovin.hu e-mail címre.

A nemrégiben életbe lépett GDPR rendelet kapcsán felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat.
Itt elolvashatod és rendelés előtt elfogadhatod. További kapcsolattartásunkhoz hozzájárulásodat kérjük.
Ha továbbra is szeretnél értesülni legjobb ajánlatainkról, kérlek itt add meg az adataidat.