Házhozszállítás
2017-06-19

Házhozszállítás

Szállítással kapcsolatos információk:

A leadott rendelést követően a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megrendelőnek, a rendelés azonban akkor válik véglegessé, amikor azt kollégáink is visszaigazolják.

Szállítással kapcsolatos költségek (az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

A házhoz szállítás Budapesten 20.000 Ft alatti megrendelés esetén 1490 Ft, 20.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES.  A házhoz szállítás vidékre 20.000 Ft alatti megrendelés esetén 1490 Ft, 20.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENES, melyek bruttó árak.

Expressz szállítás Budapest területén

Amennyiben ön ezt a szállítási módot választja, munkatársunknak a lehető legrövidebb úton megpróbálja önt telefonon elérni, és egyezteti a megrendelését . a kiszállítás díja a rendelt mennyiségtől függetlenül 4 990 Ft.

Utánvétel:

Ha az áruházunkban kiválasztott termék összegét a szállításkor kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után Ön visszaigazolást kap e-mailben a rendelés adataival.

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a személyes átvételt és az utánvétes fizetési módot választotta, a helyszínen nem áll módjában kártyával fizetni!

Utánvétes fizetés esetén bruttó 990ft kezelési költséget számítunk fel.

A nemrégiben életbe lépett GDPR rendelet kapcsán felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat.
Itt elolvashatod és rendelés előtt elfogadhatod. További kapcsolattartásunkhoz hozzájárulásodat kérjük.
Ha továbbra is szeretnél értesülni legjobb ajánlatainkról, kérlek itt add meg az adataidat.