Házhozszállítás

Szállítással kapcsolatos információk:

A leadott rendelést követően a rendszer automatikus válaszüzenetet küld a megrendelőnek, a rendelés azonban akkor válik véglegessé, amikor azt kollégáink is visszaigazolják.
Az átlagos szállítási idő Budapesten és vidéken is a visszaigazolástól számított 5 munkanap. Eltérő esetben kollégánk felveszi e-mailben a kapcsolatot és tájékoztatást nyújt az egyedi szállítási időről.

Szállítással kapcsolatos költségek (az árak az ÁFA-t tartalmazzák)

A házhozszállítás Budapesten 35.000 Ft alatti megrendelés esetén 1490 Ft, ingyenes a kiszállítás 35.000 Ft feletti megrendelés esetén. 

Budapest közigazgatási határán túl a házhozszállítás 50.000 Ft alatti megrendelés esetén 1490 Ft, ingyenes a kiszállítás 50.000 Ft feletti megrendelés esetén.

Expressz szállítás Budapest területén

Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, munkatársunknak a lehető legrövidebb úton megpróbálja Önt telefonon elérni, és egyezteti a megrendelését . A kiszállítás díja a rendelt mennyiségtől függetlenül 5.990 Ft.

Utánvétel:

Ha az áruházunkban kiválasztott termék összegét a szállításkor kívánja kiegyenlíteni, akkor a fizetési mód kiválasztása és a rendelés megerősítése után Ön visszaigazolást kap e-mailben a rendelés adataival.

 

1