Novemberre ajánljuk

Novemberre ajánljuk

Szeretjük a természetességet.
Borban különösen.
Éppen ezért összeválogattunk nektek egy csomagot 5 borral és egy pezsgővel, melynek minden tagja ebben a szellemben készült. Vásároljátok meg együtt a hat tételt és fedezzétek fel a természetes, fenntartható szemlélet mellett készült borok egyedi és izgalmas világát.

 

 

 

Weingut Eymann Riesling Sekt
Tradicionális eljárással készült  100% rajnai rizling pezsgő Pfalz vidékéről az Eymann pincétől,mely egy klasszikus értelemben vett családi pince. Gondosan ügyelnek arra, hogy a legegészségesebb szőlőből készítsék boraikat. Ennek érdekében a szüretet minden esetben kézzel végzik. Az alapbor hordóban erjedt, majd a másodlagos erjedést  41 hónapos palackos érlelés követte. A végeredmény egy csodálatos testes, de mégis frissítő pezsgő, melyben citrusok, alma, és briós fedezhető fel. Egyedi és különleges.

 

 

 

 

Pelle Szt. Tamás Furmint 2015
Rendkívül koncentrált, testes bor Tokaj-Hegyaljáról a Szent Tamás dűlőből. Száraz borok tekintetében a Pelle Pince zászlósbora. Mineralitásával csodálatosan kifejezi a terroir-t, és emellett a hordós érlelés jegyei és trópusi gyümölcsök is megmutatkoznak benne. Kevés maradékcukor található benne, mely remek egyensúlyban van a bor határozott savaival.

 

 

 

Hummel Góré Hárslevelű 2015
Az első villányi narancsbor. Ez az elnevezés a bor mély narancsos barnás tónusú színére utal, mely a héjon erjesztésnek köszönhető. Spontán, 6 hónapon keresztül hordóban erjedt, majd derítetlenül, szűretlenül, kén hozzáadása nélkül került palackba. Szép struktúra, lágy savak, mély, komplex aromavilág jellemzi.
Rendkívül gyümölcsös, zöld fűszeres, néhol vegetális, nem bántóan tanninos remekmű.

 

 

Karner Birtok Kékfrankos 2015
Jellegzetes kékfrankos egy kis kézműves pincétől a Mátrából. Sokrétű,sűrű, intenzíven gyümölcsös bor, meggyes, cseresznyés jegyekkel, amiket kis fűszeresség és a borvidékre jellemző ásványosság egészít ki és tesz izgalmassá.

 

 

 

 

Pósta Borház Merlot 2013
Koncentrált, mély vörösbor Szekszárdról. Spontán erjedt tétel. Illata rendkívül gyümölcsös, főleg feketebogyósok fedezhetők fel benne, kis fűszerességgel kiegészítve. Ízében érett cseresznye és szilva dominál. Szép savai és a markáns tanninok remek összhangban vannak. Hideg téli estékre kifejezetten ajánljuk.

 

 

Bott Bott-rytis 2016
Késői szüretelésű furmint, hárslevelű és sárgamuskotály házasítás Tokajból. Töppedt szőlő felhasználásával készült, ez teszi igazán izgalmassá. Nagyon sokrétű tétel, gyümölcsös, virágos, mézes jegyekkel és egy kis fűszerességgel. Könnyen fogyasztható játékos édes bor, szép savakkal.

A nemrégiben életbe lépett GDPR rendelet kapcsán felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat.
Itt elolvashatod és rendelés előtt elfogadhatod. További kapcsolattartásunkhoz hozzájárulásodat kérjük.
Ha továbbra is szeretnél értesülni legjobb ajánlatainkról, kérlek itt add meg az adataidat.