Leírás
Az Albet i Noya 1978 óta úttörő a biotermesztésű borok területén. Történetük 5 gazdálkodó nemzedékre tekint vissza. A Barcelona városától mintegy 20 kilométerre terülő el birtokuk. Palackozó üzemük a legmodernebb technológiával felszerelt.
9 990 Ft
A hagyományos eljárással készített pezsgő alapjául organikus művelésű, kézzel szüretelt xarel-lo, chardonnay, macabeu és parellada szolgál. A fermentációt követő 36 hónapos érlelés alatt a tétel komplex ízvilággal ruházódott fel, melyet mézes, péksüteményes, tósztos jegyek dominálnak, friss vágott fűre, valamint érett gyümölcsökre emlékeztető aromákkal kísérve, hosszan tartó buborékokkal.
Az Albet i Noya 1978 óta úttörő a biotermesztésű borok területén. Történetük 5 gazdálkodó nemzedékre tekint vissza. A Barcelona városától mintegy 20 kilométerre terülő el birtokuk. Palackozó üzemük a legmodernebb technológiával felszerelt.
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2019 |
Alkoholtartalom | |
Fajta összetétel | |
Kiszerelés | |
Ország | |
Régió | |
Borvidék | |
Szín | |
Jelleg | |
Zárási mód |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.