Código 1530 Playboy Rare Hare Añejo

499 000 Ft

Egységár (Ft/liter): 712 857 Ft

Limitált kiadású kifinomult és hihetetlenül selymes textúrájú, elegáns tequila, melyet több, mint 2 évig érleltek Napa-völgyből származó Cabernet-s, valamint francia tölgyből készült spanyol Sherry-Fino hordóban.
Illatát borsos fűszeresség dominálja, aszalt gyümölcsökkel és kellemes mézes jegyekkel kiegészülve. Érett meggyes, fügés ízvilágában visszafogott borsosság és vaníliás aromák köszönnek vissza, melyek hosszú lecsengésében is jelen vannak, édes karamellel kiegészülve.

2 darab készleten

Cikkszám: codigo-1530-playboy-rare-hare-anejo Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A Código 5 generáció óta készít tequilát, korábban azonban El Tequila Privado néven létezett és italait nem piaci értékesítésre állította elő. Ezekben az időkben a lepárlást egy 5 családhoz tartozó helyi lepárló végezte egy titkos recept alapján. A mai napig ezt a hagyományos receptet használják a párlatok elkészítéséhez. A logójuk történelmi jelentőséggel bír. A jeruzsálemi keresztet, ami a spanyol monarchiát jelképezi és a Jalisco címer ötvözetét jeleníti meg. A nevében az 1530 Amatitan város alapítási évét jelöli, hiszen ez a régió a tequila szülőhelye.
A párlataikat az Amatitán régió hegységeiben vulkáni sziklákon szűrt esővíz felhasználásával készítik, az átlagnál 3-szor több, 100%-ban kék agávéval, amelynek köszönhetően a párlat édesebb ízvilággal rendelkezik, mesterséges adalékok (színezék, ízfokozó, édesítőszer) hozzáadása nélkül. A felhasznált élesztőt helyi pékségből szerzik be, ez szintén a családi receptúra részét képezi. Az érlelés Napa-völgyből származó francia vörösboros tölgyfahordókban történik.

További információk

Termelő

Alkoholtartalom

Kiszerelés

Ország

Típus

Régió

Zárási mód

Díszdoboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Código 1530 Playboy Rare Hare Añejo” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

1