További információk
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2019 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Borvidék | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód |
5 290 Ft
Monastrell és Cabernet Sauvignon házasítása. A szüret általában október közepén zajlik, miután a gyümölcs elérte a megfelelő érettségi állapotát. Ezt követően 20-30 napon át héjon erjesztik, kontrollált hőmérsékleten.
Illatában és ízében is fekete bogyós gyümölcsös jegyek dominálnak, kiegészülve némi toastos, füstös jelleggel.
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2019 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Borvidék | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.