További információk
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2020 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Borvidék | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód |
2 590 Ft
A Frizzi esetében a 95% hárslevelű mellett 5% sárgamuskotály kerül a házasítás során, amely szintén a Dancka dűlő termése.
A Frizzi alapanyagot a szüret utáni év februárjában készítik el gyöngyözőbornak. Nyomásálló tartályba kerül a bor, lehűtik a CO2 elnyeletéséhez ideális 4-6 C fokos hőmérsékletre, és ebben a közegben egy CO2 szaturáló berendezés segítségével a lehűtött borban elnyeletik a hozzáadott széndioxidot. A szaturálás egy hosszabb, napokig tartó folyamat, hogy finom és tartós buborékokat eredményezzen a gyöngyözőborban.
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2020 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Borvidék | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.