További információk
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2019 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód | |
Díszdoboz |
8 890 Ft
A Madonna di Comóban (Alba) található szőlőültetvényükön a Barbera szőlő kézi szüretelését követően a pincében a szőlőt bogyózzák. Ezt követi a spontán erjedés nagy betontartályokban, 22 °C és 28 °C közötti hőmérsékleten, körülbelül 10 napig. Lágy préselés után 4 hónapot érlelték nagy tölgyfahordókban, majd ezt követően rozsdamentes acéltartályokban került. Ezután 3 hónapos palackos érlelés következik.
Rubinvörös szín. Friss piros gyümölcsök és fűszeres jegyek az illatban. A szájban lágyság, illat és friss savak.
Termelő | |
---|---|
Évjárat | 2019 |
Alkoholtartalom | |
Kiszerelés | |
Fajta összetétel | |
Ország | |
Régió | |
Jelleg | |
Szín | |
Zárási mód | |
Díszdoboz |
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
Ez a webhely a Google Analytics-et használja anonim információk gyűjtésére, mint például az oldal látogatóinak száma és a legnépszerűbb oldalak.
A cookie engedélyezése lehetővé teszi, hogy javítsuk honlapunkat.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
More information about our Cookie Policy
Értékelések
Még nincsenek értékelések.