Leírás
A Don Julio története 1942-ben kezdődött a Jalisco hegyvidéken. A gazdag vulkáni talaj, a szélsőséges időjárási körülmények (meleg nappalok, hűvös éjszakák) tökéletes mikroklímát biztosítottak a kék agávé termesztéséhez. Don Julio González nem úgy gondolt az agávékra mint termésre, hanem mint a gyermekeire. Mindig is azt vallotta, a minőség fontosabb a mennyiségnél. A növényeknek kellően nagy helyet biztosítottak a növekedéshez, mindig csak az egészséges, optimális érettségű agávékat takarították be. A leveleket kézzel szedték le és egyforma méretű darabkákra vágták fel. Az 1940-es évek óta több generáció dolgozott Don Julióval, az eljárás és a módszerek azóta is változatlanok. Ezen törődésnek köszönhető a Don Julio vállalat azóta is tartó kirobbanó sikere. |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.