Leírás
A Casa Orendain története az 1920-as évektől íródik, 1926-ban alapította meg Don Eduardo Orendain González a szeszfőzdéjét Mexikóban, a Jalisco régióban. Don Eduardo olyan családból származott, ahol mindig is nagy hagyománya volt az agávétermesztésnek. Elhatározta, olyan tequilát készít, amelyben érvényre jut a kék agávé valódi esszenciája.
A föld iránti tisztelettel, a minőség iránti elkötelezettséggel, hagyományos módszerek alkalmazásával, a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készítette tequiláit. Az évek során a lepárló hagyományok iránti elkötelezettsége végig megmaradt és továbbra is kivételes minőségű tequila előállítására törekednek. Csak a legfinomabb agávé növényeket használják fel, melyeket lassan, hagyományos kőkemencékben főznek, ezáltal összetettebb ízek alakulhatnak ki, így lesz a tequilájuk gazdag, sima, igazán egyedi.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.