Leírás
A Calvados Morin története 1889-ben kezdődött a Risle-völgyben található La Haye-de-Calleville-ben. Miután Pierre Morin átvette apja helyét a kis családi vállalkozás élén, azt Ivry-la-Bataille-ba, az Eure folyó völgyében található bájos normandiai faluba költöztette. A Calvados Morin mára termékei kiemelkedő minőségének állandóságáról híres. A híres “Morin-íz” a különböző termőterületekről származó tételek gondos házasításából származik. Az érlelésre kiválasztott fiatal calvadosokat először 300-400 literes hordókban érlelik az Eure-völgy krétás hegyoldalába vájt pincékben, amelyek magas páratartalma és egyéb klimatikus adottságai ideális környezetet biztosítanak a calvadosok érleléséhez. A Calvados Morin a tradicionális normand almapárlat széles választékát állítja elő, a 3 éves korútól a több mint 30 éves párlatokig. Termékeik Franciaország-szerte számos felsőkategóriás étteremben, borszaküzletben, csemegeboltban és nagykereskedésben kaphatóak.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.