A termék képe illusztráció, a valóságtól eltérhet.

Kanosuke Single Malt 2023 Limited Edition 59% 0,7l

85 000 Ft

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 85 000 Ft

Egységár (Ft/liter): 121 429 Ft

A Kanosuke megalakulása óta dobja piacra limitált tételeit kisebb palackszámban, ez a legújabb kiváló single malt whiskyjük, amely ezt a listát gyarapítja. Olyan tőzeges malátából készült, amelyet 2018-ban és 2019-ben desztilláltak, majd ex-sócsús és ex-sherrys hordókban érleltek a 2023-as palackozásig. Az érleléshez használt hordótípusok kombinációja egy jól lekerekített, gazdag ízvilágú tételt eredményezett, amely édes, gyümölcsös és fűszeres jegyeket egyaránt kínál illatában, mielőtt átadná a helyét egy még differenciáltabb ízvilágnak, melyben friss citrusfélék, kandírozott citrushéj és egy érintésnyi fahéj is feltűnnek. Hosszú lecsengésében széles gyümölcsösséget, finoman tölgyes és malátás jegyeket fedezhetünk fel.

Készleten

Cikkszám: WHKNSK0170 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Kanosuke egy 2017-ben alapított, tehát viszonylag fiatal japán lepárló, mely a whisky világában azonban máris hullámokat vetett a gyártás innovatív megközelítésével és a minőség iránti elkötelezettségével. Üzemük Kagoshima prefektúrában, Kyushu szigetén található. A régió az enyhe éghajlatáról és a tiszta vízben és friss levegőben való bőségéről ismert, ezek a tényezők pedig ideális helyszínt biztosítanak a whiskyk készítéséhez. A Kanosuke a hagyományos és a modern technikák egyedülálló kombinációját alkalmazza. Három egyedi kialakítású hagyományos rézüsttel van felszerelve, de az üzem minden más részletével is a lágy textúra elérésére összpontosít. A tételeket különböző hordókban érlelik, többek között amerikai és japán tölgyfában, illetve – kisebb részben – ex-sherrysekben. Ezáltal a whiskyk összetett és árnyalt ízprofilt kapnak. 

Minőség iránti elkötelezettségük a whiskyjeik ízében is megmutatkozik, amelyek lágyak és figyelemreméltóan komplexek. A cég már első whiskyjeivel is díjak özönét nyerte el, s világszerte máris nagy elismerésnek örvend a párlatszakértők körében.

További információk

Alkoholtartalom

Kiszerelés

Ország

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kanosuke Single Malt 2023 Limited Edition 59% 0,7l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1