Leírás
Az 1977-ben Paolo Marolo által alapított lepárló nagy hangsúlyt fektet a grappa alapanyagául szolgáló szőlő minőségére, így azokat Olaszország legkiemelkedőbb ültetvényeiről szerzi be. Ide tartozik többek között a 2014 óta az UNESCO világörökség részét képező Langhe, vagy Monteferrato és Roero.
Termékeikben a terroir, valamint a borászati kultúra változatosságát és hihetetlenül gazdag igyekeznek bemutatni.
A kíméletesen préselt, aromákban gazdag törköly frissen érkezik, helyi kis szőlőtermelőktől, akik garantálják az optimális minőséget.
A lassú és hosszas lepárlás Bain Marie stílusú lepárlókban zajlik, melynek eredményeként a szőlőben rejlő eredeti aromákat tökéletesen meg tudják őrizni.
Az érlelési folyamat, amelyre állandó kísérletezés jellemző, a technológia és a hordó alapanyagaként szolgáló fa minőségét tekintve, szintén nagy odafigyelés mellett megy végbe. Mindez garantálja azt egyedi stílusú, kiemelkedő összhangban lévő grappát, melyet a Marolo nyújt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.