A termék képe illusztráció, a valóságtól eltérhet.

Marolo Grappa di Moscato Solera 42% 0,5l

39 990 Ft

Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 39 990 Ft

Egységár (Ft/liter): 79 980 Ft

Izgalmas, gazdag karakterű, solera rendszerben barrique hordókban érlelt Grappa di Moscato.  Illatát fehér virágos jegyek uralják, ehhez pedig őszibarackos, kandírozott citrusos és könnyed körtés aromákkal teli korty társul, aszalt gyümölcsökre, illetve mandulára emlékeztető lecsengés kíséretében.

Készleten

Cikkszám: GRMARO1650 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A piemonti Marolo termelői tevékenysége a grappában rejlő, korábban inkább csak sejtett minőség felfedezésének, előállításának és megmutatásának szenvedélyén alapul. A Paolo Marolo által 1977-ben alapított lepárló nagy hangsúlyt fektet a grappa alapanyagául szolgáló szőlő minőségére, így azokat kizárólag Olaszország legkiemelkedőbb adottságú ültetvényeiről szerzik be. Ide tartozik többek között a 2014 óta az UNESCO világörökség részét képező Langhe, vagy Monteferrato és Roero. Kizárólag kisebb bortermelőkkel dolgoznak együtt, akik a megalkuvásmentes, intenzív szőlészeti munkában látják a bor magasabb minőségének legfontosabb feltételét.

A válogatott, kíméletesen préselt, optimális létartalmú friss törkölyt – sok más termelővel ellentétben – nem tárolják, a préselést követő lehetséges legrövidebb időn belül megkezdik annak feldolgozását. A lassú és hosszas lepárlás bain marie-stílusú lepárlókban zajlik, melynek eredményeként a szőlőben rejlő eredeti aromákat maradéktalanul meg tudják őrizni. Az érlelési folyamatot – annak technológiáját és a hordó alapanyagául szolgáló fafajtákat tekintve – állandó kísérletezés jellemzi a cégnél. Mindez garantálja az egyedi stílusú, kiemelkedő összhangban lévő tételeket, melyek a tradicionális olasz párlat korábban kevéssé ismert ideáját képviselik, és a grappát a világ legkiválóbb gyümölcspárlatainak szűkebb sorába emelik.

További információk

Termelő

Alkoholtartalom

Kiszerelés

Fajta összetétel

Ország

Zárási mód

Díszdoboz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marolo Grappa di Moscato Solera 42% 0,5l” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1